Hawar 2.0: werk in uitvoering!

We hebben een nieuwe website en we zijn nog lang niet klaar

Jan Jouke

U heeft er lang op moeten wachten en de laatste tijd heeft u via de oude website of onze nieuwsbrief ook weinig van ons vernomen. Waarvoor onze excuses, maar we hebben niet stilgezeten, in tegendeel. Terwijl alle activiteiten bij Hawar en bij Vezel gewoon door gingen, hebben we ook ontzettend hard gewerkt aan deze website. We zijn nog lang niet klaar, maar we zijn al wel een beetje trots op dit mooie begin van 2016!

De afgelopen maanden heb ik het Meinie misschien wel 100 keer horen zeggen in de winkel of via de telefoon: "de webwinkel komt eraan!" En iedere keer dacht ik: maar hoe gaat dit creatieve bedrijf ooit passen in het keurslijf van een webshop? We hebben dan ook erg lang gezocht naar een systeem dat een aanvulling zou kunnen zijn op alles wat we doen en niet in de weg komt te staan van de ambitie om constant te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen uit te proberen. Volgens mij hebben we dat gevonden, maar in de praktijk moet blijken of het echt zo werkt. De nieuwe website gaat gepaard met een geheel nieuwe administratie, dat zal in het begin nog even wennen zijn. Dus als iets niet helemaal gaat zoals het hoort, trek dan meteen aan de bel!

Op dit moment zitten er al veel van onze duizenden producten in het nieuwe systeem, maar nog niet alles is gepubliceerd op de website. Het is veel werk elk product netjes te fotograferen en de juiste informatie erbij te vermelden en dat is iets dat we toch wel goed willen doen voordat we een product publiceren. Het programma met alle masterclasses, workshops, arrangementen, evenementen, labs en onze reis, is al wel gepubliceerd en u kunt vanaf nu via onze website direct inschrijven voor deelname.

De producten in de webshop zullen we constant blijven aanvullen en we houden jullie hierover via dit blog en via onze nieuwsbrief op de hoogte. Dus wees welkom om zo nu en dan nog eens terug te komen in ons digitale winkeltje en natuurlijk zijn jullie ook nog altijd van harte welkom in de offline winkel in Oldeberkoop op vrijdag en zaterdag van 13 tot 17u! Graag tot ziens!


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.