De nieuwe winkel is ingericht

Alle producten zijn verhuisd en het ziet er fantastisch uit!

Jan Jouke

Komend weekend bent u welkom in onze nieuwe winkel. We hebben alle producten verplaatst naar de nieuwe winkel, wat vroeger de galerie was, en wat was dat een ongelofelijke klus. Maar wat is het resultaat mooi, de grote ruimte komt fantastisch tot zijn recht en alle kleuren zijn nog mooier omdat er meer ramen zijn en dus nog meer licht. De lage middenkast dient ook als groot werkblad, waaraan we u kunnen helpen, stoffen kunnen snijden en bestellingen kunnen inpakken.

 

Natuurlijk verdwijnt hiermee niet opeens onze galerie. De ruimte van de vroegere winkel bouwen we nu om tot de nieuwe expositie ruimte, waar tijdens de Open Stal alweer de eerste expositie zal plaatsvinden.

Ook gaan we onze ingang verplaatsen, naar de andere zijkant van ons gebouw. Dit gaat gebeuren in de komende weken voor de Open Stal, zodat u dan via de nieuwe ingang ons pand kunt betreden. Daarmee zijn we geheel in het thema van de kunstroute: "And now for something completely different." Meer informatie over onze expositie vindt u binnenkort op onze website.


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.