Open atelier

13-10-2017 04:00  tot   13-10-2017 11:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar, de inschrijftermijn is verstreken.

Grootse plannen, maar geen ruimte? Kom heerlijk een dag werken in het ruime en lichte atelier van Hawar met al haar voorzieningen.U krijgt de beschikking over 2 tafels (160 x 180 cm) en de ruimte om lekker de hele dag uw gang te gaan. Daarnaast mag u natuurlijk gebruik maken van de gereedschappen en voorzieningen die in het atelier aanwezig zijn, zoals een punch- en naaimachines, de grote verfketels, het fixeerapparaat en de viltmachine.

Het Hawar- atelier is ook ideaal voor textielgroepen. Er is ruimte voor 10 personen.

Om u te helpen alles te vinden is er in het atelier iemand van Hawar aanwezig. En natuurlijk is de Hawar winkel slechts een verdieping lager, mocht u nog materialen voor uw project vergeten zijn. Heeft u speciale wensen, neem dan even van te voren contact op zodat wij u kunnen helpen.

Wij zorgen ook voor koffie, thee en water en u mag van de keuken boven gebruik maken om tussen de middag iets te eten klaar te maken. Of, u kunt natuurlijk gaan lunchen bij één van de restaurants in het dorp. En, mocht u van ver komen, dan kunt u ook nog ons appartement naast het atelier huren zodat u 's morgens op tijd kunt beginnen en eventueel 's avonds door kunt werken.

De Open Atelier-dag loopt van 10 tot 17, in overleg kan sommige dagen ook in de avond door gewerkt worden, echter er is dan geen assistentie meer in het atelier aanwezig.

Buiten de Open Atelier-dagen is er ook op andere dagen dat het atelier vrij is de mogelijkheid om het atelier te huren voor privé-gebruik of voor het geven van lessen.

Neem gerust contact op over de mogelijkheden en prijzen. Deel dit evenement 

Blijf op de hoogte hierover

Meld u hier aan dan houden we u via email op de hoogte over deze gebeurtenis.

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag staat fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.